Bericht van 1, kamer 101C : '1'
volgend bericht

Dj de Nachtzuster : Eerste Hulp Bij Overnachten

Komende leuke feestjes (met of zonder de Zus):

Geen leuke feestjes gevonden! Weet jij er eentje dan kan je dat melden door op de link "feestje melden" te klikken en de benodigde gegevens in te vullen.
Leuke DJ ControllerΩ 21-07-11 01:23
Al vaker had uw aller Nachtzuster van haar eega te horen gekregen dat ze toch weer eens een leuke mix moest maken, en door het verlies van haar CD spelers kon zij dat altijd weerleggen met het korte maar krachtige antwoord: "Hoe dan?" Tot er op een ochtend een cadeautje op de eettafel stond. Een DJ-controller voor op de computert! Het zou heel makkelijk zijn en inderdaad na 48 uur kloten kwam het goede geluid uit de boxen en het goede geluid uit de koptelefoon. Tuurlijk is het geen Pioneer of Technics kwaliteit, maar voor 130 Euro heb je er toch maar erg veel lol in. Gewoon doen dus.
CD spelers wegΩ 19-03-11 01:23
Ze zijn voor 800 euro naar Enschede gegaan. Vlak daarna had de hond een dikke pols en moest de Nachtzuster meerdere keren meer dan 120 Euro aan ziektenkosten betalen aan de dierenarts in Landsmeer. Hond is beter, maar geld is op. Lang leve de hond, vaarwel DJ de Nachtzuster...
Cd spelers iemand?Ω 16-11-10 11:42
De dag is gekomen dat de nachtzuster afscheidt gaat nemen van haar trouwe CDJ 1000MK2 en CDj 800MK2. Iemand interesse? Ze zijn vrijwel nieuw, vooral de 1000 is niet meer dan 100 keer aan geweest.
Niet direct schrikken, dit wil niet zeggen dat de Zuster nooit meer draait. Ze wil er namelijk 2 CDJ 350's voor terug kopen. Simpelweg omdat daar een USB ingang in zit. Ze is nu eenmaal lui van aard en dat branden van CDs is zo 2009.

Wij van de redactie hebben besloten haar een handje te helpen. Ze heeft reeds een bod van 1000 euro op de Marktplaats, maar wij zien liever dat ze naar een goede vriend of desnoods een verre kennis gaan. Dus, zoek je twee top spelers? Neem even contact met ons op.
Ruilen mag ook...
5 Mei is niet meerΩ 06-05-10 11:56
Om 8 uur stond de Zus al naast haar bed. Nog maar net hersteld van Koninginnedag, maar ze had er duidelijk zin in. Google bracht de ontgoocheling. "Geen housemuziek in de hoofdstad? WTF!".

Vrijheid van meningsuiting kan nog wel eens de enige vrijheid zijn die overblijft....
Amsterdam Assholes ruled Amsterdam UnitedΩ 06-01-10 13:51
Geen gezellig samenkomen bij vrienden voor de Nachtzuster afgelopen Oud en Nieuw. Het was het eerste jaar dat ze niet hoefde te draaien en om deze vrijheid te vieren wilde ze eens goed los gaan. Ergens begin December kreeg ze een flyer binnen van Monumental Productions voor een feest in de gashouder genaamd Amsterdam United. Westergas + Techno = Awakenings dus de kaarten waren snel besteld.
Achter op de scooter met aan het stuur een reeds beschonken chauffeuse zoemde de zus over het spekgladde bevroren fietspad. Zij leken de enige te zijn. Bij aankomst stonden er hooguit 10 fietsen. De paniek sloeg toe toen iemand aan de zus vroeg of Monumental Productions hetzelfde is als Awakenings??? Daar had ze geen antwoord op. Alles leek alsof het Awakenings was... behalve dat het rustig was, je buiten in de sneeuw moest roken, dat er geen glazen mee het toilet in mochten en je geen blikje meer kreeg bij de Red Bull. Niemand kon de Nachtzuster vertellen of Monumental hetzelfde was als Awakenings... zelfs het toiletpersoneel niet... dus Rocco, als je dit leest: MAIL HAAR FF.

Na 20 minuten zoeken naar locker 1118, bleek de Zus het labeltje verkeerd en om te hebben gelezen. Gelukkig had ze geen navraag gedaan bij de balie.

Het feest begon als een schoolfeest. Iedereen stond aan de zijkant te wachten tot iemand ging dansen. Achter de draaitafel stond een DJ met lang haar. SANDRIEN! dacht de Nachtzuster... Dat jullie het even weten: (Slecht zicht + San Proper) x afstand = Sandrien

Dan maar roken, toilet,muntjes halen, roken, drinken, praten en rondlopen. Opeens stonden de Amsterdam Assholes er echt. Sandrien met naast haar de boomlange, hoogblonde Wouter glimmend in de schijnwerpers. Binnen 3 minuten was het een ander feest. Iedereen liep naar voor, iedereen deed mee en iedereen vierde feest!!! Het werd 2010 met Boormachine op de achtergrond. Helaas verdwenen direct ook de Amsterdam Assholes op de achtergrond. Iedereen was zienderogen teleurgesteld. Gemiste kans van de organisatie!

De hele avond kreeg geen DJ het publiek meer zo mee als Sandrien en Wouter. Dave Clarke, brilliant als altijd, was de enige die in de buurt kwam door zijn gedurfde breakbeats, gouwe oudjes en lekkere vocals. De Nachtzuster werd helemaal blij toen Dave Trio draaide met Da da da, uit 1982. Het feit dat zij de enige was die de tekst kon en erbij was toen het nummer op 1 stond temperde de blijheid enigszins. Alweer een jaar erbij.... 2010: het jaar dat de Nachtzuster 40 wordt!!!!

[redactie: niet zeggen dat wij dit gezegd hebben]

[nogmaals redactie: Sandrien, zet AUB die track Boormachine eens op youTube!!].
Het festival seizoen is weer overΩ 21-09-09 03:32
De laatste warme zonnestralen heeft de Nachtzuster gisteren op haar jacht c.q. polderschuit in de grachten van Amsterdam mogen beleven. Wat hebben we een mooie zomer gehad... Het begon met het mooie Awakenings festival. Hoewel er heus wel genoten werd, was dit toch de minste. De techno was mat en het publiek veels te jong en uit de hoogte. Een Awakenings zonder Dj Rush is als Prinsjesdag zonder Bea. Je hebt op zo'n dag gewoon een Queen nodig.
Achteraf was het een kwestie van in de verkeerde tent op het verkeerde moment. De filmpjes van Len Faki op YouTube gaven wel aan dat sommige bezoekers een heel ander feest hebben gehad. Je mocht wel je dopje van je flesje houden, wat maar weer aangeeft dat Rocco echt weet wat een mens nodig heeft op zo'n dag.

Daarna was er een grote leegte. Met Dance Valley was de Nachtzuster op vakantie en Lovedance ging niet door. Gaypride werd verkozen boven Welcome to the Future en het feest bij Strand West kon de Nachtzuster niet halen door een lichtelijke alcohol vergiftiging.

Mysteryland was eigenlijk weer het eerste feest van betekenis en blonk uit in organisatorisch vernuft. Er was bizar veel te zien en nergens hoefde je lang te wachten. Joost van Bellen was heer en meester, maar helaas was de DJ waar de Zus voor was gekomen verhindert. Felix da Housecats vrouw was aan het bevallen. Die kutkinderen ook altijd. Bar 27 was de leukste verassing. Leuke minimal met leuke frisse nieuwe gezichten.

Na Mysteryland dachten wij van de redactie dat het niet beter zou worden, tot we aankwamen bij het feest van het jaar: Valtifest. Alles was daar HELEMAAL top! Iedereen verkleed, bijzonder veel vrouwen, een hilarische line-up en een locatie zo mooi.... De enige domper was dat de act waar de zus voor kwam, namelijke Elle Bandita ziek was. Die kut griep (of alcohol) ook altijd. Wederom was Joost van Bellen heer en meester, al werd er zwaar genoten van de familie Cameron, Dj Lupe en Zubrovka.
Het was weer een mooi jaar, met mooie feesten. De Nachtzuster moest wel toegeven dat ze het draaien op dergelijke momenten wel mist, maar moet ook eerlijk toegeven dat het lekker knetterstoned luisteren naar de strapatsen van haar vroegere collega's ook zo zijn voordelen heeft.
... voor alle ongelovigenΩ 12-06-09 11:55
Het was op 1 Januari 2009 rond een uur of 4 in de Lexion dat de Nachtzuster voor het laatst een CD speler heeft aangeraakt. Ze is al bijna een half jaar clean and going on strong. Af en toe een kleine Soulseek relapse in de weekenden, heel soms gaat ze nog even bij Beatport langs, maar niets ernstigs. Haar laatste download was "Tall blond animal" van de Golden Earring. Niet iets wat je in een club kunt draaien maar absoluut een aanrader voor mensen die van mooie muziek houden.

Maar wat doet de zus dan met al haar vrije tijd? De Nachtzuster zit zich op dit moment aan het voorbereiden voor het festivalseizoen. Hardlopen en roeien om de winterbanden eraf te werken en veel fruit, Cracottes en vitamine preparaten. Op haar respectabale leeftijd van 38 kan dit wel eens het laatste jaar zijn. Niet zozeer door haar zelf besloten, maar meer door de kinderen om haar heen. Zo kreeg de Nachtzuster tijdens haar laatste Awakeningsfeest 50 cent in haar hand gedrukt toen ze bij de toiletten stond te wachten....

Zucht... Awakenings. Nog maar twee weekjes slapen en dan eindelijk de reunie met Paco Osuna. Het was precies 10 jaar geleden dat de Nachtzuster hem de hand (handje, is miniscuul ventje) mocht schudden. Nog maar twee weekjes en eindelijk weer stampen op de heerlijke groene fluwelen beats. Kijken jullie er ook zo naar uit?
Lovedance Festival Spaarnwoude 18-7-2009Ω 28-03-09 06:15
Stoppen met draaien is als stoppen met roken voor onze Nachtzuster. Net als roken, is DJ spelen slecht voor je gezondheid, duur en beiden worden maatschappelijk weinig gewaardeerd. Vanaf je besluit om te stoppen kan je nergens anders meer aan denken. Overal om je heen ligt de verleiding om de loer... en zo ook vandaag toen de Nachtzuster te horen kreeg dat EINDELIJK na al die jaren hopen er een buiten festival voor homosexuelen komt. Lovedance, het feest waar de Nachtzuster de afgelopen 4 jaar op 1 December kosteloos haar steentje heeft bijgedragen, gaat los op het Dance Valley terrein...

... juist nu de Nachtzuster was gestopt! Maar zeg nou zelf, 1 haaltje zou toch niet slecht zijn?
.. and the winner is....Ω 13-03-09 21:57
De redactie en de Nachtzuster vroeger zich beiden af of er geen "Gouden Kabouter" categorie is voor meest pensioensgerechtigde DJ, anders wachten we gewoon nog een maandje...
Met pensioenΩ 12-03-09 16:04
De recessie blijkt dieper te zijn dan verwacht. Het aanbod blijft dalen en de paar opdrachten die haar kant opkwamen heeft ze niet aangenomen. Iets met 'geen droog brood...'
Nu kunt u wel denken dat dit best zielig is voor ons aller Nachtzuster, maar u moet weten dat de rust en stilte haar best goed bevallen. De wekelijkse bezoekjes aan Beatport kan ze missen als kiespijn en de piep in haar oren begint langzamerhand te vervagen. Het bevalt haar zo goed dat de Nachtzuster heeft besloten om met vervroegd pensioen te gaan. Haar koptelefoon wordt aan de wilgen gehangen en de draaitafels gaan terug de dozen in. De tientallen huilende fans die zich bij haar voordeur hadden opgehouden zijn na drie dagen door de politie verwijderd. Daarentegen was de steunbetuiging van de buren hartverwarmend.

Wat de fans niet is gelukt, heeft de redactie wel voor elkaar gekregen. Wij hebben de Nachtzuster kunnen overhalen om zo een of twee keer per jaar een nieuwe mix in elkaar te draaien om zo deze toch wel erg leuke website in de lucht te houden. Vanuit haar tweede huis in Spanje liet de Nachtzuster weten daar nog even over na te denken. Dat is goed genoeg voor ons.

Wij, de redactie, houden u op de hoogte.
Electronische recessieΩ 06-02-09 00:13
Zit heel Nederland in een economische recessie, ons aller Nachtzus zit in een elektronische. Door de afnemende productie van duurzame tunes, is zij zelf in een laagconjunctuur terecht gekomen. Dit in combinatie met het vraagtekort op de markt, de nodige branchevervaging en een gebrek aan uitbreidingsinvesteringen geeft jullie favoriete zus een uitstroomkans van vrijwel nihil. We weten echter allemaal dat het niet aan haar handelingsbekwaamheid ligt. Hopelijk neemt de collectieve vraag snel toe vóór haar technische slijtage haar kansen op globalisering volledig ondermijnen.

Daar de Nachtzuster nu tijd heeft voor haar secundaire werkzaamheden, heeft ze twee mooie Flash applicaties op de muziek pagina gezet. Klik snel op de groene pil en aanschouw de vruchten van haar arbeid.
Stille nacht, heilige nacht....Ω 31-12-08 01:39
.. dat gaat er deze Oud en Nieuw niet inzitten voor onze Nachtzuster. Lekker beuken in de Lexion met Jean, JP en zelfs Dano! De meesters van het eerste uur samen op 1 flyer met de meesteres van de late uurtjes. Het is van 22:00 tot 13:00 ergens in 2009, dus mocht je al ergens heen gaan, dan kan je mooi als dat af is nog even langs Westzaan rijden.
Nachtzusters nieuwste aanwinstenΩ 11-10-08 16:20
Wederom een nieuwe lading brute beats. Kijk onder de groene pil en even naar beneden scrollen :)
De Nachtzusters lekkere platen lijstΩ 23-09-08 16:48
Alle beschikbare tracks van de Nachtzuster in een overzichtelijk lijstje
The great "Slap the Ted" beatcounterΩ 08-09-08 03:26
Dat alles sneller lijkt te gaan als je ouder wordt kan ons aller Nachtzuster alleen maar beamen. Na het zoveelste aangekochte gevalletje 117bpm heeft de Nachtzuster op de besloten afdeling tijdens het dagelijkse uurtje "vrijetijdsbesteding" een beatcounter in elkaar geflashed. Ga terug naar de homepage, zet een lekkere tune op en klik op de beat op het Tedje. Dankzij onze Zus nooit meer een track die te langzaam is voor de gevreesde +8 !!!

[Donaties kunt u telefonisch bij de redactie indienen]
TBS Kliniek??Ω 02-09-08 23:41
.. tja, gevalletje Mysteryland in cominatie met Green Velvet, Rush en van Bellen...

... laten we het daar gewoon maar niet meer over hebben. De DJ's hebben hun verontschuldigingen aangeboden voor hun meesterlijke sets en de politie heeft het verder netjes afgehandeld.
.. dus als je namen van leuke tracks nodig hebt,Ω 02-09-08 23:20
dan moet je gewoon even op de groene pil klikken en naar beneden scrollen. Zie hier het resultaat van wekenlang zwoegen op beatport.com. Absolute favoriet van ons aller Nachtzuster is momenteel Christian Burkhardt’s Doubledub (zoek speler en klik op >>). "Wat een brilliant in elkaar gezet nummer! Zo slepend.. en die geile vocals!!", aldus een iets verwarde Zuster vanuit een TBS kliniek te Lunteren.

Wil je verder nog enig idee hebben hoe je die nieuwe aanwinsten aan elkaar moet breien, dan kan je de minimale-techno achtige, ruim twee uur durende playlist checken van de Beachparty in Purmerend afgelopen weekend.

... en als je het dan nog niet kan, dan kunnen wij van de redactie je ook niet meer helpen.
Nachtzusters nieuwste aanwinstenΩ 04-08-08 21:58
Ze staan er weer, onder de groene pil en even naar beneden scrollen :)
MysterylandΩ 05-07-08 05:55
News Flash: De Nachtzuster is 5 Juli jongstleden omstreeks 4 uur in de morgen met spoed met de Traumahelikopter afgevoerd naar een ziekenhuis in Amsterdam Noord. Al luisterend naar een teleurstellende editie van Sensation White surfde de Zus per ongeluk langs de line-up van Mysteryland 2008. Na het lezen van namen als Green Velvet, Dj Rush en Joost van Bellen is ons aller zuster dermate oververhit geraakt dat het de redactie het verstandigst leek medische hulp in te schakelen. Bij aankomst was haar toestand zorgwekkend maar stabiel. De pateint kwam volgens de woordvoerder verward over, maar is na de toediening van enige rustgevende medicijnen met een tevreden glimlach aan de Paaz afdeling overgedragen.
Wanneer er meer informatie beschikbaar komt zal dat zo spoedig mogelijk worden vermeld. De organisatie van Mysteryland heeft tot dusverre duidelijk gemaakt dat het lezen van de line-up compleet voor eigen risico is en dat zij zich niet verantwoordelijk achten voor enige mogelijke schade. De heer B.Moszkowicz, al jaar en dag vriend en advocaat van de Nachtzuster heeft echter laten weten dat het vernoemen van een naam als Green Velvet aan strenge richtlijnen is gebonden en hij vanuit dat oogpunt een flnke schadeclaim niet kan uitsluiten. Wij wensen de Nachtzuster vanuit de persruimte veel beterschap....
Setjes te downloadenΩ 16-05-08 00:37
Dat de Nachtzuster even een minimaal uitstapje heeft gemaakt naar de Overtoom 65 in Westzaam is misschien niet voor iedereen bekend. De Nachtzuster is toch een beetje de Willeke Alberti van de Amsterdamse Dancescene. Oud, maar gezellig. Maar verborgen voor de gemiddelde Amsterdamse homosueel heeft de Nachtzuster een tweede gezicht die alleen buiten de normale gayfeesten te zien is. Dit gezicht is op band opgenomen... in mp3 formaat wel te verstaan, te downloaden op het volgende adres:
http://www.lexion.nl/nu/

Roze WesterfestivalΩ 06-05-08 03:53
De Nachtzuster wilde even vanuit de grond van haar hart meneer Joost van Bellen bedanken voor het brilliante feest zo net bij de Westerkerk. Hoe geweldig, van het begin tot het einde. Volgende keer zou ze het wel op prijs stellen als er iets van een nummer van slachtofferhulp wordt doorgegeven.
Nieuwe plaatjesΩ 02-02-08 02:41
Aangezien de Nachtzuster tijdens de afdaling vanuit de zevende hemel halverwege haar evenwicht verloor en in volle vaart face first de harde werkelijkheid binnenviel, heeft ze in haar verlof de tijd genomen om maar eens op zoek te gaan naar nieuwe tunes... Zwaar onder de morfine en volledig in het verband heeft ze alle uithoeken van Beatport bezocht. Pagina na pagina met rotzooi heeft ze overwonnen om uiteindelijk toch 13 nieuwe tracks te vinden. Neem de groene pil en bewonder haar inzet!

PS: vanuit haar ziektebed wil de Nachtzuster nog aan haar fans meegeven dat ze het bijzonder waardeert dat haar 3 jaar oude setje afgelopen maand wederom in de meest gewaarde sets van 3voor12 terecht is gekomen. Blijf vooral 5 sterren geven, dat zal haar herstel behoorlijk verspoedigen.... Klik hier voor de 3voor12 set
Fuck Fuck Fuck.. wat waren jullie geweldigΩ 02-12-07 07:50
de Nachtzuster wil vanuit de zevende hemel iedereen, die tijdens haar setje op het Lovedance feest in de Paradiso in de bovenzaal waren, bedanken! Jullie hebben haar een onvergetelijke ervaring bezorgd :)
Playlist 21 Oktober en 11 November OnlineΩ 30-11-07 13:36
Onderstaand setje gedownload en benieuwd wat dat allemaal voor vuige tunes zijn? Neem de gele pil en klik op 'playlist' achter de betreffende datum...
Neem de groene pil om haar nieuwste aanwinsten van de afgelopen weken te checken.
NIEUWE SETJES van de Nachtzuster (NIEUWE STIJL)Ω 20-11-07 01:27
Het zal jullie niet ontgaan zijn dat de Nachtzuster de afgelopen maanden haar eerste onzekere stappen in de hetero clubwereld heeft gezet door te gaan draaien op het geweldige NU! feest (iedere zondag van 15:00 tot 23:00 in de O65 te Westzaan). Omringt door jonge goden (Neos Deos) en beroemde veteranen (Stephan J. Kroos, Miss Wendy) raakte zij bedwelmd door de vernieuwende muziek die zij allen ten gehore brachten. Gevolg is dat ze het grootste gedeelte van haar platencollectie in dozen op zolder heeft gezet en voor honderden euro's aan nieuwe muziek heeft gedownload. Rechtsklik op onderstaande linkjes en download de bij NU! opgenomen mp3 setjes van de "vernieuwde" Nachtzuster!!!

1. Set 21 Oktober (2 uurs set, 109Mb)
2. Deel 1, set 11 November (1 uur, eerste kwartier door Mr. Slide, 51,6MB)
3. Deel 2, set 11 November (1 uur, 52Mb)
Ze heeft weer nieuwe plaatjes!Ω 18-10-07 21:15
Neem de groene pil en scroll naar beneden. De Nachtzusters nieuwste...
De dag dat de Nachtzuster van muziek ging houdenΩ 13-10-07 02:43
Wel eens nieuwsgierig geweest wat nu het eerste nummer was waarbij de Nachtzuster haar sluitspier ontspande? Het eerste nummer waarbij ze dacht: "Als ik zakgeld had gehad, dan had ik het hier aan uitgegeven!!"
Wij zijn blij om u te melden dat dit de voormalige nummer 1 hit is waar alles mee is begonnen: Godley and Creme - An englishman in New York
De nu best wel oude Nachtzuster was toen een rimpelloze 9 jarige en sloeg haar oudere zuster in elkaar omdat die beweerde dat de robots in die video niet ECHT robots waren. Tot heden houdt ze dit standpunt vast!
Spuiten en SlikkenΩ 12-10-07 13:26
Aflevering van 7 Oktober gezien?? Spuiten en Slikken van BNN? Op het einde nog een zwaar geblondeerd xx-chromosoom zien staan tussen alle behaarde xy-tjes? Uw aller Nachtzuster, fresh vanuit haar nachtdienst, verstopt tussen het borsthaar en bedwelmt van alle testosteron gewoon op de publieke omroep alsof ze het iedere dag doet!!
[redactie] Zoek zelf ff op google, want wij kunnen het niet vinden en het weekend staat voor de deur dus wij gaan naar huis....
JOH....Ω 10-10-07 01:24
als je dan denkt.. goh, wat een grappig liedje die Particle man, moet je dan eens kijken wat ons aller Nachtzuster in een iets wat bedwelmde staat op YouTube heeft aangetroffen!
Video van Particle man

Ow.. en als je toch bezig bent:
Video van Nachtzuster die 'FUUUUUCK' loopt te zeggen op track van Mike Monday - What day is it
[redactie] Iene miene mutte wie haar gaat aanspreken op haar taalgebruik??
Dit moet je horen!!Ω 01-10-07 08:39
... dat ons aller Nachtzuster een vreemde muzieksmaak heeft is al een beetje bekend, maar luister eens naar het volgende nummer "Particle Man - They might be Giants" Dit is toch wel een van de leukste dingen die ze in de afgelopen 20 jaar heeft gehoord. Tip: Luister hem eerst 1 keer, kom even bij want het is ff wat anders en met een open geest nog eens luisteren. (Gaat trouwens over homo's denken wij hier)

PS: het is een mp3'tje van 2MB die even moet laden.
Note to de Nachtzuster:Ω 27-09-07 00:52
dus je bent nu echt ziek? ... moet je er maar geen grappen over maken
AangestokenΩ 23-09-07 03:08
Daar de Nachtzuster iedere dag met veel zieke mensen in contact komt, kon het niet uitblijven dat de Zus eens door iemand zou worden aanngestoken. Na het beluisteren van een setje van Sandrien op Lowlands voelde ze zich al een beetje weeig in de buik. Na een paar uur samen in een tent met Dominik Eulberg op Dance Valley kwamen overal pukkeltjes opzetten. De onder dwang gedownloade set van Stephen J Kroos was de nekslag. Met een polsslag van 120 en een bloeddruk van 180 over 110 is de Nachtzuster overstag gegaan en is al ijlend voor honderden euro's aan minimal muziek gaan downloaden... Wij, de redactie, hebben in paniek 112 gebeld en alle bankpassen laten blokkeren. Ze ligt nu zwaar gedrogeerd in een niet nader te noemen ziekenhuis in Amsterdam Noord. Ze is momenteel stabiel, maar nog niet bij kennis. Met alle macht proberen de doktoren het minimal virus te bestrijden. We houden u op de hoogte!!!
Zou het gelukt zijn?Ω 11-08-07 03:23
Neem de groene pil en check even of de upload van haar nieuwe "zoKomJeNooitOpDanceValley" mix eindelijk gelukt is? De kwaliteit is bagger, maarja dat zijn de songs ook. De redactie wil even melden dat de Nachtzuster tegenwoordig hele leuke, vriendelijke, rustige tunes draait en dat deze mix niets meer is dan een door de therapeut voorgeschreven verwerkingsproces. De Nachtzuster liet nog wel weten een warm hart te hebben voor de mensen die deze mix wel trekken. Schorpioenen zeker?
Het zit ff tegenΩ 11-08-07 02:42
.. is de nachtzuster de hele avond bezig geweest om een mix in elkaar te draaien van platen die het daglicht nooit zien, wil de server al die vuige tunes niet accepteren! De Zus maakt wel vaker mixen maar deze is anders. Deze mix betaat uit platen die de Nachtzuster ooit vol met liefde heeft aangeschaft maar vervolgens nooit of zelden heeft gedraaid. De tracks waren te gek, te ruig of te raar en niet bevordelijk voor de cariere van de Zus en bleven dus in de kast liggen. Omdat de Nachtzuster van haar therapeut het verleden moet verwerken heeft de Nachtzuster deze tracks in een mix verwerkt. Alles goed en wel, maar nu besluit de server opeens dat hij deze shit niet wil hosten. Hoewel de redactie de server geen ongelijk geeft blijft zij proberen de mix online te zetten.
Onder luid protestΩ 01-08-07 22:59
hebben we de Nachtzuster aangemeld bij Hyves. Het leek ons een goed idee dat de zuster zich in haar vrije tijd eens op de niet zieke medemens zou gaan richten.
Nu we 24 uur later haar vriendenlijst bekijken beseffen wij (de redactie) dat we hier een hele foute aanname hebben gemaakt....
Vet veel nieuwe tracks...Ω 20-07-07 23:52
.. heeft de Nachtzuster van het internet gehaald. Nu ze eindelijk zo'n prachtige CD-speler in haar bezit heeft is de download koorts goed toegeslagen. Schaamteloos laat ze haar patiënten in de kou zitten door zich nacht na nacht ziek te melden. Volgegoten met liters sterke koffie en met een huis vol wazige spiegels surft ze van website naar website om haar onstilbare honger naar nieuwe muziek te stillen...

Gelukkig hebben jullie meer geluk want de redactie heeft haar bevindingen op deze website geplaatst. Neem snel de groene pil en scroll naar "Nieuwste aanwinsten"
Best leuk...Ω 18-07-07 01:21
... zo'n CD speler!
Dit ga je niet geloven.......Ω 29-06-07 18:02
... als echte Nachtzuster fan weet je onderhand dat de zus flink genaaid is door het bedrijf Audioboost te Arnhem. 1508 euro betaald voor 2 pioneer 800 MKII cd-spelers en nooit iets ontvangen omdat Audioboost zonodig failliet moest gaan. Je weet ook dat de Nachtzuster tussen haar diensten door als ThePixelChick door het leven gaat en een prachtige muzieksite heeft gemaakt waar je plaatjes kan kopen en downloadjes kan downloaden...
Die twee feiten gecombineerd leverde het volgende schokkende resultaat op:
Een wit bestelbusje met een lekkere neger met in zijn handen een groot pakketje bij haar voordeur met daarin.. EEN PIONEER 800 MKII CD-SPELER!!!

Gekregen van downloads4djs.com omdat ze het zo met haar te doen hadden! Hoe vet is dat???
The Question SongΩ 11-06-07 00:50
Kennen jullie Biff de badguy van Back to the Future nog of is het publiek van de Nachtzuster daar te jong voor?? (redactie: grapje)
Hier liep de zuster tegenaan op youTube:
>> Biff's question song
18 FUCKING TIMES!Ω 21-05-07 19:49
... als de Nachtzuster een vrij avondje heeft wil ze nog wel eens haar nachtelijke uurtjes besteden op YouTube. Een paar weken geleden kwam ze een hilarisch stukje standup tegen van Robin Williams. In het 2 minuten durende filmpje vertelt hij over Schotland en over hoe het moet zijn geweest op het moment dat de Schotten de sport golf hadden verzonnen: >> Check filmpje
Playlist 5 Mei onlineΩ 19-05-07 16:17
Wat was het weer een feest daar bij de Westerkerk!! Beetje zenuwachtig maar zwaar gemotiveerd begon de Nachtzuster aan wederom een goed ontvangen setje vol met hits, covers en geile teksten. Alle sexuele frustratie na een lange week patienten wassen en bedsteken legen kwam er zonder pardon uit. Nu, twee weken later kan ze eindelijk de realiteit weer aan. Eindelijk staat de playlist online! (check agenda)
Toch wel weer fijn ...Ω 04-05-07 13:40
... dat de Nachtzuster net haar stem heeft teruggevonden zo vlak voor 5 Mei. Hij lag nog ergens op het Rembrandtsplein, tussen de lege glazen en bierfiltjes. Ze zou eens wat beter op haar spullen moeten letten. Haar onschuld is ze ook al jaren kwijt.
Vet nummerΩ 29-04-07 02:45
Het overkomt de Nachtzuster zelden, maar soms dan is er opeens weer zo'n nummer waardoor de Nachtzuster haar bedsteek pardoes op de grond doet laten vallen. Funkwerkstatt - Hitkompass nummer zwei (A1). Die gaat ze dus zeker draaien op 5 Mei bij de Westerkerk...

O, tijdens het temperaturen moest ze nog aan jou denken. Of je wel bij de Westerkerk wilt zijn voor 19:00, anders mis je haar net en dat zou zonde zijn.
Eindelijk nieuwe plaatjesΩ 03-04-07 00:56
Aangezien de Nachtzuster er heilig van was overtuigd dat haar 1508 Euro haar twee nieuwe CD-spelers zou opleveren, heeft ze niet zo haar best gedaan om nieuw vinyl te scoren. Nu die overtuiging zwart op wit in een aangifte jegens Audioboost.nl teniet is gedaan heeft ze gelukkig nog net wat gouwe oudjes en geile groentjes op de website www.vinyl4djs.nl kunnen scoren. De Nachtzuster tipt hierbij niet alleen de site omdat zij die eigenhandig gemaakt heeft, maar ook omdat de website eigenaar een van de platen uit zijn eigen collectie heeft gehaald om haar bevriend te houden. Hoezo betrokkenheid!!!!!!!

Neem de groene pil en scroll naar "Nieuwste aanwinsten" om de laatste 8 nieuwstee tunes te bekijken!!
owjaΩ 15-03-07 01:49
en alcohol, al zal ze dat nimmer in het openbaar toegeven.
Raymond is laatΩ 15-03-07 01:35
nu de Nachtzuster zeker weet dat ze haar prachtige zilveren CDJ-pioneer800Mk2 spelers nooit en te nimmer thuis zal ontvangen en dat ze de 1508 euro op haar buik kan schrijven heeft ze toch stiekum wel een traantje weggepinkt. De heer Raymond, eigenaar van Audioboost zal niet meer leveren. Hij zal zich failliet laten verklaren, drie jaar in de bijstand gaan zitten en dan een nieuw leven proberen op te bouwen. De Nachtzuster daarentegen zal zich helaas tot vinyl moeten beperken en zich moeten neerleggen bij de situatie. Dus een ieder die haar wil boeken om zo wederom een dergelijk bedrag opzij te kunnen leggen is bijzonder welkom. De enige eisen die de Nachtzuster heeft zijn twee functionerende draaitafels...

Tijdens haar aangifte betreffende de internetfraude vroeg het groene blaadje, genaamd Niels, aan haar waar ze gedraaid heeft... De Nachtzuster antwoorde met "de Melkweg, Paradiso, de Rai." Toen het groentje de Rai hoorde antwoorde hij... " Ow, op Inercity?" Nee zei de Nachtzuster, daar ben ik alleen maar opgepakt.... De Nachtzuster wist namelijk heus wel dat ze ook beroemd was in de computer van de politie.

PS: de redactie wil laten weten dat de Nachtzuster sindsdien niet verder gaat dan cafeine en nicotine...

Lees het verhaal van alle gedupeerden op www.internetoplichting.nl
PixelChickΩ 03-03-07 21:08
Dat de Nachtzuster overdag werkt onder de alias ThePixelChick wisten sommige van jullie waarschijnlijk al. Dat ThePixelChick de laatste maanden heeft gewerkt aan een vinyl/ download site voor mede Dj, DJ TDM, moet echter nieuw zijn voor jullie.

Check hem uit op www.downloads4djs.com

ps: De Nachtzuster moet eerlijk toegeven dat zij ook geen idee had dat ThePixelChick zo goed was in dat soort dingen
AangifteΩ 27-02-07 18:22
Aangezien de Nachtzuster nog nooit vrijwillig met de pliessie in aanraking is geweest vraagt ze zich af hoe ze dat nou moet doen... aangifte van internetfraude?
Gedupeerd my ass!!Ω 23-02-07 01:45
Vandaag kreeg de Nachtzuster het geweldige bericht van medegedupeerde Nico, dat Audioboost cq Audiospeurders de beste man tegemoet is gekomen door hem een betere versterker aan te bieden dan degene die hij besteld had...
De Nachtzuster wil bij deze aan Audioboost laten weten dat er reeds ruimte is gemaakt voor 2 Pioneer cdj-1000's. Het is dan wel niet haar kleur, maar de Nachtzuster knijpt wel een oogje toe.
Internet Explorer 7Ω 10-02-07 17:11
De Nachtzuster wil de makers van InterNet Explorer 7 vragen waar ze die extra horizontale scrollbar aan heeft verdiend?

ps: nog steeds geen glimmende Pioneers voor de Nachtzuster
En toen was het FebruariΩ 05-02-07 12:54
... en werden meer en meer regeltjes van de 'Algemene voorwaarden van Audioboost' door 'opdrachtnemer' geschonden.
En toen was het weekendΩ 28-01-07 23:43
en wist de Nachtzuster toch 100% zeker dat het midden van de week inmiddels verleden tijd was.
En het eind van de week...Ω 21-01-07 15:47
... ging voor onze Zuster zonder enige bijzonderheden voorbij. Na een mailtje kreeg de Nachtzuster te horen dat het einde van deze week, volgende week ergens in het midden gaat vallen.
Aangezien ze nu toch tijd over had, heeft ze maar het playlistje van tweede kerstdag @ studio 80 erop geplaatst.
Reorganisatie ...Ω 18-01-07 14:07
... zei de meneer van Audioboost, "eind van deze week worden ze geleverd". De Nachtzuster heeft de jongens van de locale motorclub afgebeld.
de Nachtzuster gaat digitaal...Ω 13-01-07 01:58
.. zou ze gedacht hebben toen ze op 24 December van het afgelopen jaar twee splinternieuwe Pioneer cdj-800mk2 Cd-spelers kocht bij www.audioboost.nl. Ze zouden de eerste week van 2007 geleverd worden.
Nu de audioboost hotline alleen antwoordt met "wij zijn momenteel niet bereikbaar" en haar mailtjes helemaal geen antwoord krijgen, bekruipt haar toch opeens het beklemmende gevoel dat ze haar digitale droom moet inruilen voor een financiele nachtmerrie.

Kom snel terug voor het vervolg van dit spannende feuilleton en leef mee met uw geliefde Dj de Nachtzuster in haar bijna kansloze missie om het digitale tijdperk binnen te treden...
Gelukkig, 2007... Ω 04-01-07 03:47
... heeft ze gehaald. De Nachtzuster heeft een heel fijn "out en nieuw" gehad. Beterschapskaarten kunt u bij de Balie van de afdeling slaapstoornissen afgeven.
de Nachtzuster heeft hulp nodigΩ 22-11-06 01:11
Daar het in de nachtdienst soms erg stil is, luistert de Nachtzuster graag andermans setjes op de 3voor12 website. Er kwamen haar een tweetal tunes ten oren die zij niet kon thuisbrengen, maar die haar zusterhart flink sneller lieten kloppen. Daar de Nachtzuster zich van haar Therapeute niet mag opwinden, hebben zij in overleg besloten om het aan de kenners over te laten...

mp3 sample uit set Felix the Housecat (226kB)
mp3 sample uit set van Dj Lupe (230kB)

Als jullie het herkennen zouden jullie dat dan of in het gastenboek, of als tip willen opgeven op de muziekpagina of haar willen mailen?
NOUJA..Ω 03-10-06 12:35
.. staat de Nachtzuster zomaar opeens bovenaan de meest gewaardeerde Dj-sets van de 3voor12 website?

HUH? Watsgeburt?
Eindelijk, na een lange draagtijd van 9 maanden...Ω 03-10-06 01:30
.. STAAT HET GASTENBOEK WEER ONLINE!!!
Klik op de rode pil als je ook wat te zeggen hebt.
Playlist van het truttige setjeΩ 01-10-06 15:07
De playlist van de set in de Trut staat erop. Dit is dus direct de playlist van de mix hieronder alleen gaat die niet verder dan nummer 17.
Daarnaast nog een opmerking voor de DJ's onder jullie, de plaat die je door Reinhard Voigt's - Robson Ponte heen hoort is Hanayo met Joe le Taxi. Enjoy!!!!
Truttig setjeΩ 25-09-06 08:22
Na een heerlijk avondje draaien in de Trut is ons aller Nachtzuster nog voor de gein even achter haar mixertje geklommen om deze memorabele avond in bits en bytes om te zetten. Zie onder de groene pil het 1,5 uur durende resultaat van slaap gebrek en drugsmisbruik!

Ps: voor de mensen die er waren... het is niet de hele set. Onder enige dwang van de buren was besloten er vroegtijdig een einde aan te maken (iets wat de Nachtzuster hun vervolgens ook voorstelde, wat weer niet echt in goede aarde viel)
FILMPJE!!!Ω 21-09-06 03:01
... GEWELDIG!!! De Nachtzuster heeft met haar laatste optreden in Droomzicht een hele nieuwe fanclub erbij gekregen. Zie hier een filmpje van een van haar grootste fans, de bijzonder aantrekkelijke Jim S. In het filmpje is een typische reactie te zien van iemand die een setje van de Nachtzus opzet.

Bedankt Jim. De Nachtzuster waardeert dergelijke initiatieven.
Jezus..Ω 15-09-06 17:47
.. wat komen er de laatste tijd veel bezoekers op deze site zeg! Als jullie nu ook allemaal stemmen op Dj de Nachtzuster op de Dj Mag Top 100 website, dan zit er misschien een kans in dat Dj Tiesto eindelijk eens niet het beste is wat Nederland in al die jaren heeft voortgebracht...
WHOEHOE!!!Ω 13-09-06 13:34
... ze heeft weer nieuwe plaatjes!! Check de groene pil als je nieuwsgierig bent.
Aan de Ex-porn Star organisatie...Ω 13-09-06 11:15
... Gijs, de demo komt er echt aan hoor!!!!

Na uitgevonden te hebben dat haar prachtige demo voor de Ex-porn star organisatie na het beluisteren toch behoorlijk mono was opgenomen, heeft de Nachtzuster gisteren een super-deluxe nieuwe Sony MZ-RH1 Hi-MD Recorder gekocht. Aangezien ze de jongste niet meer is en al die nieuwerwetse technologie haar flinke hoofdbrekens bezorgt, schat ik in dat de demo hoogstwaarschijnlijk pas over een week of twee klaar zal zijn. Het goede nieuws... hij komt daarna natuurlijk zo snel mogelijk online!!!
Playlist Gaypride 2006Ω 24-08-06 13:39
Na een twee weken durende vakantie in de Elzas tussen de paardestront en de poepvliegen liet een niet al te bruine maar toch iets riekende Nachtzuster weten dat de playlist van de Gaypride online staat. (check agenda)
Gaypride 2006Ω 31-07-06 14:43
De vitaminepreparaten zijn reeds uit het medicijnenkastje van de Nachtzuster gehaald, want de Gaypride staat weer voor de deur. Het wordt voor haar de eerste keer dat ze niet op het Dancevalley terrein staat en dus tijd heeft om het Gaypride feest zelf een beetje op te leuken.
Na het Westerkerkfeest, dat om 00:00 uur eindigt, is het maar een heel klein stukje lopen naar de Spuistraat 109. In loungecafe Prik draait de Nachtzuster van 00:00 tot 03:00 haar nieuwste tunes (zie Nieuwste aanwinsten op Muziek pagina). De dansvloer is klein, maar ze beschikken over een heerlijk terras en nog betere banken, dus de voetjes kunnen hoe dan ook van de vloer.
Doe je hempje maar even omhoog...Ω 23-07-06 22:16
.. dan zal de Nachtzuster je een PRIKje geven!

Kom aanstaande vrijdag ook eens kijken in de nieuwe 'knusse koele klup' genaamd Prik op de Spuistraat 109, net achter de Magna Plaza. Geen heavy shit en doorbitches, maar gewoon weer eens net als vroeger... lekker fris en vrolijk. De Nachtzuster zal daar de EHBO verzorgen met haar afdelingshoofd, zuster Nancy.
OntslagenΩ 20-07-06 18:39
Heeft de Nachtzuster het eindelijk eens een keer leuk op Dance Valley... wordt het voltallige personeel ontslagen. Stond de Nachtzuster voor het eerst in haar Dance Valley carriere niet in de modder, gaan ze er verdorie mee gooien?

Je zou toch zeggen dat iemand bij Dance Valley geweten zou moeten hebben dat er in hetzelfde weekend een ander feest genaamd Extrema gehouden werd??

PS: ... de Nachtzuster liet weten een betere kwaliteit/kwantiteit verhouding te hebben dan meneer Cox en is blij dat deze keer het prima functionerende personeel de schuld kreeg en niet het publiek.
AwakeningsΩ 09-07-06 05:13
De Nachtzuster wil aan iedereen een oproep doen die in het weekend van 8 Juli op het Awakenings buitenfestival zijn geweest!!

Als jullie ergens naast de ingang van de Dj Rush tent haar verstand hebben gevonden, of jullie die dan naar de dichtsbijzijnde EHBO post willen brengen.
Leuk plaatje gehoord? Vertel het de Nachtzuster!Ω 15-06-06 01:31
Wie weet er nu beter wat leuk is dan de bezoekers van deze website? Met dat in het achterhoofd heeft de Nachtzuster een mogelijkheid toegevoegd waarbij jij haar kunt vertellen wat ze zou moeten kopen, of in ieder geval zou moeten beluisteren. Neem wederom de groene pil en vertel haar goed de waarheid!!

Als je trouwens nog leuke ideeen hebt voor op de website schroom dan niet om het even te mailen naar info@djdenachtzuster.com...
De Nachtzusters nieuwste aankopenΩ 12-06-06 23:22
De Nachtzuster is dagelijks naarstig op zoek naar leuke tunes. Zit ze niet op het internet dan struint ze obscure platenzaakjes af of pulkt ze titels los van mede dj's. Zelf ook een beetje inspiratieloos? Neem de groene pil om haar nieuwste nummertjes te bekijken...
Een setje van het ZusjeΩ 02-06-06 11:14
Met dank aan Dogmatec, onze Awakenings goeroe, heeft de Nachtzuster de link van haar setje weer terug!
Check it!!!

Benieuwd naar (het publieke deel van) de collectie van de Nachtzuster?
Show me!!!
De Nachtzusters schaamteloze snapshots.Ω 27-05-06 00:32
Ze zijn er weer, de heldere en minder 'heldere' foto's van de Nachtzuster en friends. Neem het orange pilletje om ze direct te bekijken.
Nachtzuster vs NachtsissyΩ 26-05-06 13:24
We zijn eruit. Wist je nooit wat voor muziek je van de Nachtzuster kon verwachten? Stond je strak van de pillen te wachten op rauwe electro en kreeg je Missy Elliot? Had je afgesproken met de CREA-club en werd je van het terrein afgeblazen? Vanaf nu zijn dergelijke feestfiasco's uitgesloten!
De zachte gezellige kant van de Nachtzuster heeft zich na brute onderhandelingen afgesplitst en gaat als Nachtsissy verder. Vanaf nu wordt in het Dienstrooster aangegeven wie van de twee die avond gaat draaien (check de details achter het feest).

MPS meets BPM, de Nachtzuster versus de Nachtsissy!!
Rare dag...Ω 19-05-06 01:48
De Nachtzuster heeft vandaag een dode kat in een plastic zak gevonden en haar hond heeft tegen een mevrouw haar been geplast...

O, en de agenda is weer online!
5 Mei, 5 Mei, de Nachtzus was erbij....Ω 06-05-06 00:02
Lieve Zusterzieltjes, wat hebben we weer genoten op het Homo-monument. Het draaien ging als een zonnetje en het weer was een plaatje. Jammer dat de tijd zo snel ging. Dergelijke zwoele nachten mogen eigenlijk geen einde hebben...
Uiteindelijk heeft de wens goed zijn best gedaan. Op naar 08-07-06 05:04:03...
Een unieke gebeurtenis.Ω 04-05-06 01:15
Terwijl jij lag te slapen ging een unieke gebeurtenis aan je voorbij! Een kwartier geleden gaf de computer klok de volgende tijd aan:

01:02:03 04-05-06

Er van uitgaande dat je bij dergelijke momenten een wens mag doen, heeft de Nachtzuster gewenst dat het morgen stralend mooi weer wordt. Vooral tussen 17:30 en 19:00 ergens bij de Westerkerk.
Wat een bevalling!Ω 29-04-06 02:16
Dit gaat niet over haar nachtelijke werkzaamheden maar over de productie van deze website. Zoals jullie weten is de Nachtzus op alle markten thuis, dus zo'n site... dat doet ze gewoon lekker zelf. Jullie weten echter ook dat het bij de Zus allemaal spetterend en overdreven moet, dus de afronding laat een beetje op zich wachten. Ga tot die tijd eens leuk bij andere Dj's kijken. Ik geloof dat Dj Jean ook een site heeft!